Jump to content



Report any Site Problems!


  • Please log in to reply
117 replies to this topic

#101 wrngwae

wrngwae

    Always Smooth like Keith Stone

  • Vendors
  • PipPipPip
  • 3,474 posts
  • Gender:Male
  • Location:LaPorte, IN
  • Model:Conquest

Posted 07 July 2018 - 09:08 AM

still not working. its a pain to navigate without it.
1989 Conquest  MOTOR BUILT BY DAD!!!!!!!!!.20 over block. Wiseco pistons.new M28 head w/ ss valves. Holeset Hx35 at 25psi.Snow Performance Meth injection, hurricane MPI intake manifold. 750 injectors. 3" exhaust. 3bar map sensor. Ajusta Head gasket. ARP head studs. FIP updated by Scott87star to control spark, and boost. running MS2.0.6. XTD stage 3 clutch.  I'm likely forgetting something. http://www.enginemachineservice.com http://www.starquestgarage.com
Scotts the man! check out his store.  http://www.starquest... site provided by Natallica the sticker Guru http://nbingaman.wix.../gntperformance Posted Image





#102 techboy

techboy

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,727 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lehigh Valley, PA
  • Interests:80's & 90's turbo charged cars.
  • Model:Starion

Posted 07 July 2018 - 08:29 PM

It's been over a week now. Are the higher ups aware?
1988 Starion ESi-R ... crushed by a tree 10/31/11 - back from the dead 8/2016
1988 Conquest TSi ... current driver - sold to Bigjoe 6/2016
1987 Conquest Flatty ... F/S thread - sold 8/2014
1987 Conquest TSi ... parts car - sold to Coldscrip 12/2011
1999 Eclipse 4G63 ... heavily modified.
Feeback Thread | Motor rebuild thread | Restoration thread

Posted Image

#103 BuGG

BuGG

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,992 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania
  • Interests:Starquests forever!
  • Model:Conquest

Posted 08 July 2018 - 09:10 AM

On top of "View New Content" not working I cant get my messenger to come up either.   Tried the mail icon and the "Personal Messenger" in profile window
Posted Image

#104 techboy

techboy

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,727 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lehigh Valley, PA
  • Interests:80's & 90's turbo charged cars.
  • Model:Starion

Posted 09 July 2018 - 03:20 PM

View PostBuGG, on 08 July 2018 - 09:10 AM, said:

On top of "View New Content" not working I cant get my m essenger to come up either.   Tried the mail icon and the "Personal Messenger" in profile window

Me too.
1988 Starion ESi-R ... crushed by a tree 10/31/11 - back from the dead 8/2016
1988 Conquest TSi ... current driver - sold to Bigjoe 6/2016
1987 Conquest Flatty ... F/S thread - sold 8/2014
1987 Conquest TSi ... parts car - sold to Coldscrip 12/2011
1999 Eclipse 4G63 ... heavily modified.
Feeback Thread | Motor rebuild thread | Restoration thread

Posted Image

#105 BuGG

BuGG

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,992 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania
  • Interests:Starquests forever!
  • Model:Conquest

Posted 18 July 2018 - 10:19 AM

The "View New Content" is broken for me again.
Posted Image

#106 wrngwae

wrngwae

    Always Smooth like Keith Stone

  • Vendors
  • PipPipPip
  • 3,474 posts
  • Gender:Male
  • Location:LaPorte, IN
  • Model:Conquest

Posted 01 November 2018 - 06:07 AM

And again. New content not working via mobile
1989 Conquest  MOTOR BUILT BY DAD!!!!!!!!!.20 over block. Wiseco pistons.new M28 head w/ ss valves. Holeset Hx35 at 25psi.Snow Performance Meth injection, hurricane MPI intake manifold. 750 injectors. 3" exhaust. 3bar map sensor. Ajusta Head gasket. ARP head studs. FIP updated by Scott87star to control spark, and boost. running MS2.0.6. XTD stage 3 clutch.  I'm likely forgetting something. http://www.enginemachineservice.com http://www.starquestgarage.com
Scotts the man! check out his store.  http://www.starquest... site provided by Natallica the sticker Guru http://nbingaman.wix.../gntperformance Posted Image

#107 BuGG

BuGG

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,992 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania
  • Interests:Starquests forever!
  • Model:Conquest

Posted 01 November 2018 - 09:54 AM

View Postwrngwae, on 01 November 2018 - 06:07 AM, said:

And again. New content not working via mobile
Mobile and desktop for me
Posted Image

#108 BuGG

BuGG

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,992 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania
  • Interests:Starquests forever!
  • Model:Conquest

Posted 26 March 2019 - 11:46 PM

The "View New Content" link does not work.
Posted Image

#109 Ressurect1on

Ressurect1on

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 posts
  • Gender:Male
  • Location:KC, MO
  • Model:Conquest

Posted 27 March 2019 - 09:02 PM

Search feature is down as well now.

#110 TexasQuest

TexasQuest

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 9,143 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sunnyvale, Texas
  • Interests:TSi's & VR4's
  • Model:Conquest

Posted 20 May 2019 - 09:52 PM

My Content & New Content searches are not working again
88 Fiji Blue -TSi
Zoom clutch, Fidanza flywheel, Stedebani shifter, KSport coilovers, ST swaybars, abs delete, a/c delete, cruise delete, JVE, BSEK, TEP steel brake lines, LSP braided cooler lines, CX Racing radiator,  MK1 silicone hoses, MK1 pullies, *DM hard pipes & intercooler,14G turbo, ported exh. manifold, MAF Translator, 3.5" GM maf, Turbo XS RFL bov, *DM 3" exhaust, Cusco front strut bar, TEP rear strut bar, Enkei 92's, HKS turbo timer, AEM wideband, AEM boost gauge, AEM oil pressure gauge, SPA fuel regulator, Hallman boost controller


View PostJohnnyWadd, on 04 March 2010 - 10:01 PM, said:

my shaft was big i dont know what your talking about.

<SOS> http://sosmanuals.minagera.org/
<SQ Garage> http://www.starquestgarage.com/

#111 speedyquest

speedyquest

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:La Crosse Wisconsin
  • Interests:bmx, cars, computers
  • Model:Starion

Posted 22 October 2019 - 09:20 AM

I'm getting database errors during random actions but more consistently while trying to use the "New Content" button.

Posted Image


#112 JAinsworth

JAinsworth

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 16,967 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lizella Georgia
  • Model:Starion

Posted 23 October 2019 - 06:26 PM

Should be fixed now. Sorry for the slow response from me.
Jimmy
Dad's Starquest Parts: http://www.enginemac...m/conquest.html



This is the factory vacuum line routing:

Posted Image

#113 BuGG

BuGG

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,992 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania
  • Interests:Starquests forever!
  • Model:Conquest

Posted 08 March 2020 - 11:05 AM

The "View New Content" button does not work.
Posted Image

#114 TexasQuest

TexasQuest

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 9,143 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sunnyvale, Texas
  • Interests:TSi's & VR4's
  • Model:Conquest

Posted 25 July 2020 - 11:58 PM

View New/My Content is not working again.
88 Fiji Blue -TSi
Zoom clutch, Fidanza flywheel, Stedebani shifter, KSport coilovers, ST swaybars, abs delete, a/c delete, cruise delete, JVE, BSEK, TEP steel brake lines, LSP braided cooler lines, CX Racing radiator,  MK1 silicone hoses, MK1 pullies, *DM hard pipes & intercooler,14G turbo, ported exh. manifold, MAF Translator, 3.5" GM maf, Turbo XS RFL bov, *DM 3" exhaust, Cusco front strut bar, TEP rear strut bar, Enkei 92's, HKS turbo timer, AEM wideband, AEM boost gauge, AEM oil pressure gauge, SPA fuel regulator, Hallman boost controller


View PostJohnnyWadd, on 04 March 2010 - 10:01 PM, said:

my shaft was big i dont know what your talking about.

<SOS> http://sosmanuals.minagera.org/
<SQ Garage> http://www.starquestgarage.com/

#115 techboy

techboy

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,727 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lehigh Valley, PA
  • Interests:80's & 90's turbo charged cars.
  • Model:Starion

Posted 26 August 2020 - 10:00 PM

View New Content button is showing up blank ... as of the last few days (Aug 2020)
1988 Starion ESi-R ... crushed by a tree 10/31/11 - back from the dead 8/2016
1988 Conquest TSi ... current driver - sold to Bigjoe 6/2016
1987 Conquest Flatty ... F/S thread - sold 8/2014
1987 Conquest TSi ... parts car - sold to Coldscrip 12/2011
1999 Eclipse 4G63 ... heavily modified.
Feeback Thread | Motor rebuild thread | Restoration thread

Posted Image

#116 JAinsworth

JAinsworth

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 16,967 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lizella Georgia
  • Model:Starion

Posted 27 August 2020 - 09:16 AM

View Posttechboy, on 26 August 2020 - 10:00 PM, said:

View New Content button is showing up blank ... as of the last few days (Aug 2020)

I check it every morning and haven't had any issues lately. If it isn't working for you, send me a text at 478-832-3864 stating SQC is down and I'll fix it.
Jimmy
Dad's Starquest Parts: http://www.enginemac...m/conquest.html



This is the factory vacuum line routing:

Posted Image

#117 techboy

techboy

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,727 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lehigh Valley, PA
  • Interests:80's & 90's turbo charged cars.
  • Model:Starion

Posted 27 August 2020 - 09:33 AM

View PostJAinsworth, on 27 August 2020 - 09:16 AM, said:

I check it every morning and haven't had any issues lately. If it isn't working for you, send me a text at 478-832-3864 stating SQC is down and I'll fix it.
Jimmy

Here's what I figured out upon further investigation Jimmy.  New Content button works if I'm NOT logged in.  When I log in and hit it the button, it shows up with a heading "No New Content".
1988 Starion ESi-R ... crushed by a tree 10/31/11 - back from the dead 8/2016
1988 Conquest TSi ... current driver - sold to Bigjoe 6/2016
1987 Conquest Flatty ... F/S thread - sold 8/2014
1987 Conquest TSi ... parts car - sold to Coldscrip 12/2011
1999 Eclipse 4G63 ... heavily modified.
Feeback Thread | Motor rebuild thread | Restoration thread

Posted Image

#118 JAinsworth

JAinsworth

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 16,967 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lizella Georgia
  • Model:Starion

Posted 27 August 2020 - 04:51 PM

View Posttechboy, on 27 August 2020 - 09:33 AM, said:

Here's what I figured out upon further investigation Jimmy.  New Content button works if I'm NOT logged in.  When I log in and hit it the button, it shows up with a heading "No New Content".

I don't know what to tell you. When I am logged in new content is displayed.
Jimmy
Dad's Starquest Parts: http://www.enginemac...m/conquest.html



This is the factory vacuum line routing:

Posted Image




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users