Jump to content

Amonje123

Members
  • Posts

    335
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Amonje123 last won the day on June 10 2014

Amonje123 had the most liked content!

About Amonje123

  • Birthday 03/22/1991

Profile Information

  • Location
    Perris California
  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Zip Code
    92570
  • Model
    Conquest
  • Type
    TSI
  • Model Year
    1986
  • Transmission Type
    Manual
  • Factory Color
    Rio/Mexican Red
  • Interior Color
    Black
  • Status
    On the road

Recent Profile Visitors

3066 profile views

Amonje123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Wow suck in a hurry not to believe me lol. I'll take some pics and load them up this afternoon but yea I went on halloween to go look at the car. And it's as nice as the pics. Body is like 95% straight. Interior is flawless and yes those cosmo seats are cool but don't like the head rest lol. The kid who had the car only had it for 5 months put a new clutch in it. Little while later he blew the head gasket. He fix that then in 1 week the rod starting knocking and it sat for 2 months before I found it But the good thing about the car everything worked popups windows ac heater vents cig lighter etc. I really liked that. Then comes the question how much you want for it he's says $1200. I was like dang buddy hold on there engine needs to be rebuilt I was looking more like $800. He's like but it has all these new parts on it njv head timing chains and all new gaskets. I told the engine will still have to be striped and cleaned out turbo lines and everything. He still didn't want to go less the 1 grand. So I said whatever that's fine I'll take it. The body lines were great and everything open and close so well I wasn't going home without it. So I loaded it up and now it's in the drive way of my house. I'll post some pics later today
  2. I like them for a lot of reasons. First off the widebody caught my eye loved it the moment I first laid eyes on one back in 2011 and was like what kind of car was that lol. Got one the same year. There not expensive,reliable,very easy to fix and maintain. Nobody has them and wonders what it is and names all the other cars but what it really is. And with some mods they put down some power
  3. Yea I know that was a good run. But my question is why is my power falling off after 4500rpm is that how it suppose to be or can I fixed something here? My last setup felt faster. Only difference was the maf was a blow threw instead of before the turbo like it is now. Also I had a custom made log manifold with a t3 flange and external wastegate dumping to the floor. My butt dyno said it was faster and pulled to 5500rpm but no dyno to know for sure. I just know I shifted my old set after 5500rpm and with this set up I shift before 5500rpm.
  4. I just bought that white starion with red interior on halloween. The car was in great shape besides the rod knock. But for people like us that's a piece of cake lol And yes he let it for a good price 😄
  5. http://s924.photobucket.com/user/austinmonje/media/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-11-04-15-50-17_zpsyxgx6gxe.png.html?o=0 Here you go guys
  6. http://s924.photobucket.com/user/austinmonje/media/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-11-04-15-51-14_zpsosjujcwv.png.html?o=1
  7. So I just drove the car and it doesn't match the graph right my boost does hit 15psi at around 3200 not 3800 like the graph shows. Also the graph show my afr at 13 at 4k rpm during the boost spike at 18psi. That's not right. My wideband hits 10.8-11.3 immediately once I start making boost. So which gauges are correct? Thanks for all the replays
  8. http://s924.photobucket.com/user/austinmonje/media/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-11-04-15-51-14_zpsosjujcwv.png.html?filters[user]=138300296&filters[recent]=1&sort=1&o=1 Second part http://s924.photobucket.com/user/austinmonje/media/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-11-04-15-50-17_zpsyxgx6gxe.png.html?filters[user]=138300296&filters[recent]=1&sort=1&o=0
  9. It does spool a Lil slow in my option on the street I hit 15psi at around 3200rpm but the car won't start to pull hard till after 3500. Then the boost will spike to like 18psi or so at 4k rpm and drop back down to 15psi at 5k rpms. I'll be home in a couple hrs so I'll post the pic of the boost pressure,rpm,hp,torque, afr all that good stuff.
  10. I've had it on 20psi plenty of times just didn't run it on the dyno cause of what the guy told me about the plug gap. Car moves on 20psi but has the same problem when I hit 5k rpm that's it no more power. It's that how these turbos are out of stream at that rpm or is it a spark gap problem?
  11. Yea it pulls good. My question is should I gap the plugs down like the tuner said?He said my car should be putting down 280 290hp with 15psi not 260. I was thinking that's a lot of power I was lucky with 260 at 15psi. Most people I see here has more mods then me and only 260hp with 20psi with the 16g 17c turbo. Did I just get lucky? Thanks for all the replys.
  12. Yes there is a diode in the ecu to block the map sensor but it was leaning out my afr after 13 14psi when I had a 16g on it at the time. So I unplugged the map and it fixed my problem. That was a couple years ago.
  13. No cats 3in all the way back to an ebay muffler lol
  14. I forgot to post the mods I have. Dad njv head with ss valves and HD springs Not a port job but polished it myself. Stock manifold ported myself all 4 holes and the exist hole to the turbo is huge also with a t3 adapter. I have a 17c syclone turbo that is also ported out. 3in downpipe and 3in exhaust all the way back Mod Stock intercooler 2.25in hole in and out and 2.25 ic pipes Gm maf translater. Stock 86 ecu 10btdc
  15. So I finally dynoed my car today just wanted to post them up here and check some things out. I made 206hp 203torq at 7psi spiked to 9psi and it made power all the way to 6k. I ran 15psi spike to 18psi I made 262hp 317torq but the car stopped making power at 4500rpm it just flat lined and lost power after 5500. The guy said that my plugs are gapped to big. There at 35 he said put them at 25. I'm running br7es plugs. I'll post a link to the graph. Here's the 7psi http://s924.photobucket.com/user/austinmonje/media/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-11-03-20-04-36_zps567lgdul.png.html?sort=3&o=1 Here's 15psi http://s924.photobucket.com/user/austinmonje/media/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-11-03-20-04-41_zpszq9f7ot3.png.html?sort=3&o=0
×
×
  • Create New...