Jump to content



How to Embed YouTube Videos?


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 modifyd

modifyd

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 11:01 AM

Just as the title states, how do you embed YouTube videos? I have tried a few codes and can't get anything to work Posted Image
_____________________________________________________
'89 Conquest (long-term RHD project eventual V10)
'89 Toyota Pickup (long-term project, too)
'00 540iT RHD (Sold)
'85 Suzi GS1150E
'87 Turbo 4Runner
'98-0037 Saleen XP8 Explorer (Sold)
'69 Boss 429
'70 Mach 1 428
'91.5 Dodge W250 Cummins
'91 Syclone





#2 dmyers151

dmyers151

    Go-Kart Mozart

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 7,325 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pine Bush, NY
  • Interests:Toys & Candy
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 01:55 PM

Copy the link and insert it using the "insert media" button.
It looks like this:
Posted Image

#3 modifyd

modifyd

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 02:17 PM

When I copy the link and use that button, it just creates a clickable link directed at the video. I've seen some guys on here post with the actual video in the thread.Posted Image
_____________________________________________________
'89 Conquest (long-term RHD project eventual V10)
'89 Toyota Pickup (long-term project, too)
'00 540iT RHD (Sold)
'85 Suzi GS1150E
'87 Turbo 4Runner
'98-0037 Saleen XP8 Explorer (Sold)
'69 Boss 429
'70 Mach 1 428
'91.5 Dodge W250 Cummins
'91 Syclone

#4 dmyers151

dmyers151

    Go-Kart Mozart

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 7,325 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pine Bush, NY
  • Interests:Toys & Candy
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 02:18 PM



#5 dmyers151

dmyers151

    Go-Kart Mozart

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 7,325 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pine Bush, NY
  • Interests:Toys & Candy
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 02:19 PM

Works for me.

Where are you copying the link from? Don't use the stupid "share video" thing they give you, just copy it from the top of the page, where it says "www.whatever.com".

#6 modifyd

modifyd

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 02:41 PM


_____________________________________________________
'89 Conquest (long-term RHD project eventual V10)
'89 Toyota Pickup (long-term project, too)
'00 540iT RHD (Sold)
'85 Suzi GS1150E
'87 Turbo 4Runner
'98-0037 Saleen XP8 Explorer (Sold)
'69 Boss 429
'70 Mach 1 428
'91.5 Dodge W250 Cummins
'91 Syclone

#7 modifyd

modifyd

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 02:42 PM

I copied it from the address bar and inserted the text into the insert media box
_____________________________________________________
'89 Conquest (long-term RHD project eventual V10)
'89 Toyota Pickup (long-term project, too)
'00 540iT RHD (Sold)
'85 Suzi GS1150E
'87 Turbo 4Runner
'98-0037 Saleen XP8 Explorer (Sold)
'69 Boss 429
'70 Mach 1 428
'91.5 Dodge W250 Cummins
'91 Syclone

#8 dmyers151

dmyers151

    Go-Kart Mozart

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 7,325 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pine Bush, NY
  • Interests:Toys & Candy
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 02:45 PM

No clue man.

#9 modifyd

modifyd

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 02:56 PM

Does it work if you try the link and paste it? The link I want to use is above? I've tried all sorts of coding today and nothing, lol.


_____________________________________________________
'89 Conquest (long-term RHD project eventual V10)
'89 Toyota Pickup (long-term project, too)
'00 540iT RHD (Sold)
'85 Suzi GS1150E
'87 Turbo 4Runner
'98-0037 Saleen XP8 Explorer (Sold)
'69 Boss 429
'70 Mach 1 428
'91.5 Dodge W250 Cummins
'91 Syclone

#10 dmyers151

dmyers151

    Go-Kart Mozart

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 7,325 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pine Bush, NY
  • Interests:Toys & Candy
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 02:57 PM



#11 dmyers151

dmyers151

    Go-Kart Mozart

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 7,325 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pine Bush, NY
  • Interests:Toys & Candy
  • Model:Conquest

Posted 16 September 2010 - 02:58 PM

Sure does.

Could be your browser maybe? I know there was a thread a while back where guys were having trouble with this.

#12 NudeLobster

NudeLobster

    High speed low drag- good to friggin go.

  • Members
  • PipPipPip
  • 2,008 posts
  • Gender:Male
  • Location:Downers Grove, IL
  • Interests:working on cars, guns, anything mechanical.
  • Model:Conquest

Posted 20 September 2010 - 09:58 PM

I have the same problem. I'm using google chrome. Maybe that's it? I actually just find posts made with a vid, qoute it, copy the format, and replace the info needed for my vid. Can't create it myself though.

-Justin

Posted Image Posted Image



Quote

owning a starion/conquest is like watching the best porn ever, while simultaneously hiting yourself in the head with a hammer and burning a 100$ bill




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users