Jump to content



Question on aftermarket fpr


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 shadow89

shadow89

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 148 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ponderay
  • Model:Conquest

Posted 16 April 2016 - 06:41 PM

Is it worth it in a stock setup? If so what psi would your set it at? How much power gain?

Thanks





#2 pcristquester

pcristquester

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2,145 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lakeside, CA
  • Interests:Family, fishing, Starquests and other unique cars. IPA and IIPA
  • Model:Conquest

Posted 16 April 2016 - 08:07 PM

Stock is 36-38psi, no power gain at all. It's just nice to have a new unit that is adjustable for possible future upgrades
Posted Image

#3 shadow89

shadow89

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 148 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ponderay
  • Model:Conquest

Posted 16 April 2016 - 09:18 PM

Really? I was told it was a big difference at 45 psi?

#4 importwarrior

importwarrior

    6 Quests and Counting......

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 17,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manassas VA
  • Interests:Boost = 2KWIK4U
    Starquests
  • Model:Conquest

Posted 16 April 2016 - 10:13 PM

I ran mine at 41 psi on a stock car.
No difference here.

B-71 87 TSI ~ RIP
Black 87 Starion ~ Mess SOLD!!!
Proud New 89 slightly Rusted Fiji Owner !!!

The Ark was built by amateurs , the Titanic was built by Professionals.


#5 shadow89

shadow89

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 148 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ponderay
  • Model:Conquest

Posted 16 April 2016 - 11:22 PM

Thanks

#6 Keoni1113

Keoni1113

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 472 posts
  • Gender:Male
  • Location:Medford,OR
  • Interests:History and museum work, hiking, firearms restoration and shooting.
  • Model:Starion

Posted 17 April 2016 - 10:30 AM

I got one of these a couple years back hoping it would fix a couple issues.

http://m.ebay.com/it...503?_mwBanner=1

I had it on for a few miles but didn't solve my problems so I put the stock one back on until I get the car running properly.  Idk if anyone else has tried these or not

#7 pcristquester

pcristquester

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2,145 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lakeside, CA
  • Interests:Family, fishing, Starquests and other unique cars. IPA and IIPA
  • Model:Conquest

Posted 17 April 2016 - 01:18 PM

Exactly what I have, nice unit
Posted Image




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users