Jump to content



Drake's MPI swap


  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#41 stariondreams

stariondreams

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 420 posts

Posted 26 August 2017 - 01:04 PM

I had the exact same issue and it was timing table. The way it was scaled





#42 '87quest

'87quest

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 838 posts
  • Gender:Male
  • Location:Duncan, NE
  • Model:Conquest

Posted 27 August 2017 - 10:26 AM

View Poststariondreams, on 26 August 2017 - 01:04 PM, said:

I had the exact same issue and it was timing table. The way it was scaled

Thanks! Its still in the tuning phase so hopefully that will help. Its already been pretty much fixed.

Posted Image


#43 stariondreams

stariondreams

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 420 posts

Posted 28 August 2017 - 07:03 PM

Was it the timing ?

#44 '87quest

'87quest

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 838 posts
  • Gender:Male
  • Location:Duncan, NE
  • Model:Conquest

Posted 28 August 2017 - 09:58 PM

View Poststariondreams, on 28 August 2017 - 07:03 PM, said:

Was it the timing ?

Biggest reason for getting hot was the rear port from the head was only going to the heater core so unless I had the heater going that was trapped hot coolant. Also went from a 190 to 180 thermostat and I do believe Scott adjusted the timing table too. So kinda a mixture of multiple things but today the car drove very well, had it up to 15 psi with zero stumbles/misses. It's definitely getting close!!

Drake

Posted Image





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users