Jump to content



Defroster beeps but does not illuminate


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 lionbull

lionbull

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,274 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brooklyn, New York
  • Interests:DUH
  • Model:Conquest

Posted 01 October 2018 - 08:46 PM

Hello
As said above,
Here is what I have confirmed so far.
All relays work
All fuse links are good
All interior fuses are good.
Rear wiper motor works
Hatch has been aligned
3rd brake light works
I get 12V on the passenger hatch strut and ground on the drivers side.
Defroster wire and clips are attached to the male spades soldered to the hatch defroster strip.
I think I read somewhere I am supposed to get something like 6.5 volts in the defroster wire with the key on. I do not get this.
Does anyone know which wires provide the  6.5 volts at the defroster wire?

Thanks!

Edited by lionbull, 01 October 2018 - 08:49 PM.

 vettekiller593, on 09 September 2011 - 10:20 AM, said:

Lol you guys must be blind. He would of won if the supra didn't give him a 1/8 mile start. Lol you guys kill me.

 lionbull, on 07 September 2011 - 02:26 PM, said:

ALSO this is not a HP race. It is a race. You dyno queen guys need to remember this. I am not speaking to anyone in particular but you know who you are!





#2 lionbull

lionbull

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,274 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brooklyn, New York
  • Interests:DUH
  • Model:Conquest

Posted 01 October 2018 - 08:49 PM

Also power windows and locks work
Intermittent wipers work

 vettekiller593, on 09 September 2011 - 10:20 AM, said:

Lol you guys must be blind. He would of won if the supra didn't give him a 1/8 mile start. Lol you guys kill me.

 lionbull, on 07 September 2011 - 02:26 PM, said:

ALSO this is not a HP race. It is a race. You dyno queen guys need to remember this. I am not speaking to anyone in particular but you know who you are!

#3 tux

tux

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,229 posts
  • Gender:Male
  • Location:new jersey
  • Model:Starion

Posted 04 October 2018 - 04:56 PM

Check the diagnostic Port for hvac




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users