Jump to content



Made it to texas


  • Please log in to reply
154 replies to this topic

#1 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 10:47 AM

Well its dirty but made it here last night.It needs a water pump,battery,oil change,brake work etc.
Let the fun begin.1987 shetland beige i bought from kevin vonmous1.

Edited by rcm, 01 September 2016 - 10:59 AM.






#2 NikoFab

NikoFab

    Go Blue Fan

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 9,626 posts
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Model:Starion

Posted 01 September 2016 - 10:59 AM

Pics!

#3 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 11:05 AM

It has been so long trying to figure out how to.I see most are using photobucket.

#4 importwarrior

importwarrior

    6 Quests and Counting......

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 17,626 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manassas VA
  • Interests:Boost = 2KWIK4U
    Starquests
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 11:30 AM

http://www.starquest...howtopic=147988

when posting pics all you need to do is click the Image button in the banner

if using google images, click on the picture and then click on View Image button
it will open the picture and have the direct link in the URL at the top:

Posted Image

copy that link
then click on the Image button above in the area that you type the message

Image button shown in below pic
V
Posted Image

Copy the url of the picture in to the Image Properties URL Box

Posted Image

as long as it ends in a .jpg .gif .jpeg or any other pic type...
PASTE URL like below...

Posted Image

then click OK at the bottom right corner.



The harder way is like this,

if you have photobucket or any other image hosting site

go to the url area to copy the URL like photobucket for example

photobucket has a SHARE Links section next to the picture you want to use

Posted Image

For this way of posting pics i click on the DIRECT url link to post in my pics
click on the direct link and or copy the url to the pic you want to post.

click in the reply or post section where you would type a response to a post the same area to post pics in on our SQC site.

what needs to be typed TYPE:

Posted Image

EXAMPLE:
Posted Image
no spaces in the IMG or /IMG or it will not work ( NOTE i cannot type brackets or it will error from what i am trying to show you)
no space between the bracket and your URL either.  
if the above is done properly it should look like this:::


Posted Image

B-71 87 TSI ~ RIP
Black 87 Starion ~ Mess SOLD!!!
Proud New 89 slightly Rusted Fiji Owner !!!

The Ark was built by amateurs , the Titanic was built by Professionals.


#5 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 12:20 PM

Cyberquest is going to put one up for me until i have time to figure this out or get the hang of it again.
Thanks for the instructions importwarrior.

#6 87redcat

87redcat

    9 years and counting...

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,510 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maryville, TN
  • Interests:Aircraft Mechanic, working on the new house while dust collects on my wife's quest and on my quest
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 04:26 PM

Congrats on the bew car!
I got blisters on my fingers!!!

#7 cyberquest

cyberquest

    Power Poster

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,963 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lancaster, Ohio
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 05:25 PM

well i got the pic he sent.....lol.

here you go... :lol: :lol:
Posted Image
2005 Acura RL SH-AWD
Posted Image
Professor Quest's S.O.S (save our starquest) Manuals: http://starquest.i-x...wforum.php?f=12
E.T. and Dyno Database: http://www.sqperformance.com/

#8 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 07:23 PM

View Postcyberquest, on 01 September 2016 - 05:25 PM, said:

well i got the pic he sent.....lol.

here you go... :lol: :lol:
Posted Image
Ok i sent the resized pic..Sending larger pics now Bryan.

#9 cyberquest

cyberquest

    Power Poster

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,963 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lancaster, Ohio
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 07:38 PM

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
2005 Acura RL SH-AWD
Posted Image
Professor Quest's S.O.S (save our starquest) Manuals: http://starquest.i-x...wforum.php?f=12
E.T. and Dyno Database: http://www.sqperformance.com/

#10 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 07:51 PM

Thank you sir....

#11 cyberquest

cyberquest

    Power Poster

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,963 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lancaster, Ohio
  • Model:Conquest

Posted 01 September 2016 - 08:12 PM

no problem, there was another file but it didnt show up as a pic.
2005 Acura RL SH-AWD
Posted Image
Professor Quest's S.O.S (save our starquest) Manuals: http://starquest.i-x...wforum.php?f=12
E.T. and Dyno Database: http://www.sqperformance.com/

#12 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 02 September 2016 - 04:39 PM

Well i gave her a bath,new battery,fresh 93 octane and seafoam,adjusted throttle cable.Chargin 13.6v on idle but volt meter is whacky.Time to clean grounds and fuse links.

#13 cyberquest

cyberquest

    Power Poster

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,963 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lancaster, Ohio
  • Model:Conquest

Posted 02 September 2016 - 08:07 PM

if it goes jumps around when the turn signal is on....its common on these.
2005 Acura RL SH-AWD
Posted Image
Professor Quest's S.O.S (save our starquest) Manuals: http://starquest.i-x...wforum.php?f=12
E.T. and Dyno Database: http://www.sqperformance.com/

#14 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 02 September 2016 - 08:18 PM

Yeah i know about that its just twitching from 10 to 13 volts.

#15 cyberquest

cyberquest

    Power Poster

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,963 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lancaster, Ohio
  • Model:Conquest

Posted 03 September 2016 - 09:56 AM

ok, then your right on track with cleaning the grounds and fuseable link. make sure you clean the alternator where it grounds to the block. :)
2005 Acura RL SH-AWD
Posted Image
Professor Quest's S.O.S (save our starquest) Manuals: http://starquest.i-x...wforum.php?f=12
E.T. and Dyno Database: http://www.sqperformance.com/

#16 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 04 September 2016 - 03:22 PM

well i changed out the water pump,installd 180 thermostat,wired the primary and secondary fans together,changed oil and filter,tapped the e brake so the rear calipers would unstick(have rebuilt ones coming),Doesnt idle cold but after 3 minutes its better.I revved it up several times after got warm and its doing better.The gas is old although i did put 2 gallons of 93 octane and a whole can of sea foam.
i was going to drain the tank but the drain plug didnt look like it would come out.Just need to run the gas down and refill with some fresh stuff.Clean negative cable to block ,now need to clean fusible links.But thats for another day.
Also pulled the old brake fluid and clutch fluid,cleaned reservoir and refilled.Didnt bleed the system yet.Until
next weekend.

Edited by rcm, 04 September 2016 - 03:24 PM.


#17 cyberquest

cyberquest

    Power Poster

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,963 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lancaster, Ohio
  • Model:Conquest

Posted 04 September 2016 - 08:23 PM

after you run out that old gas i would change the fuel filters. :)
2005 Acura RL SH-AWD
Posted Image
Professor Quest's S.O.S (save our starquest) Manuals: http://starquest.i-x...wforum.php?f=12
E.T. and Dyno Database: http://www.sqperformance.com/

#18 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 04 September 2016 - 10:28 PM

Yeah i was going to change engine bay and look at the others on the tank.I am not sure how old the gas is but i do know
it is not bad as Texas blend gas.

#19 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 09 September 2016 - 12:53 PM

Today i replaced the rear calipers and pads,bled them,worked on the fusible links ,ground 11,and few other wires.Still trying to get tps/isc reset but think the isc motor is bad.Waiting on turbo inlet silicone boot to come in.

#20 rcm

rcm

    rcm

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,922 posts
  • Gender:Male
  • Location:texas
  • Interests:Keep the turbo spooled!
    Motorcycles,dirt bikes,Old school
    muscle cars.
  • Model:Conquest

Posted 11 September 2016 - 08:07 PM

The volt meter is driving me nuts.I cleaned number 11 ground ,block,frame,all fusible links 1 and 2,cleaned connections
at positive side of battery.The meter is still wacky.sometimes reads 10v ,stays at 12v then may go up then back down.
All seven quest before this one i have never had this problem.Doesnt seem to be a ground from back of alt to block.There has to be
something particular thats making it whacky.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users