Jump to content



Report any Site Problems!


  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#1 ryddler

ryddler

    Established Member

  • Root Admin
  • PipPipPip
  • 1,724 posts
  • Gender:Male
  • Location:Champaign, IL
  • Interests:Don't drink and drive!!!
  • Model:Conquest

Posted 27 May 2005 - 10:33 PM

If you run across an issue with the new site, put it in this thread please. we'll fix 'em as we can!
ryddler
red '87 Tsi
Diabetes Dad





#2 Shelby

Shelby

    Rookie

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 50,164 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ocala, Florida
  • Model:Other

Posted 27 May 2005 - 10:41 PM

how about reduceing the sig  pic size  so it don't throw the entire  rest of the thread  off to the right  so much , one large sig pic ,  throws all the text to the right and  crunches it up

#3 ryddler

ryddler

    Established Member

  • Root Admin
  • PipPipPip
  • 1,724 posts
  • Gender:Male
  • Location:Champaign, IL
  • Interests:Don't drink and drive!!!
  • Model:Conquest

Posted 27 May 2005 - 10:43 PM

QUOTE (Shelby)
how about reduceing the sig  pic size  so it don't throw the entire  rest of the thread  off to the right  so much , one large sig pic ,  throws all the text to the right and  crunches it up


we have to do those on a case by case basis as we find them. Post the username here so one of the mods can fix it!
ryddler
red '87 Tsi
Diabetes Dad

#4 JessN16

JessN16

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2,591 posts
  • Gender:Male
  • Location:Monroeville, Ala.
  • Model:Other

Posted 27 May 2005 - 10:55 PM

Found a problem...

When I go to "www.starquestclub.com," I get light grey colors. I can open threads, but when I hit the "reply" button, it kicks me back out to the front page. Only now, the colors are a much darker grey, and the address bar starts out "test.starquestclub.com." When I open the thread the second time, though, I can post in the thread, as I'm doing now.

Jess

p.s.: My avatar could use some shrinking. smile.gif
Current denizens of the garage:
'88 Conquest TSi
'10 Jaguar XF Premium Portfolio
'89 Jaguar XJS V12
'87 Jaguar XJ6
---
In the rearview mirror:
'87 Starion (black), '88 Conquest TSi (black), '88 Conquest TSi (Durban), '88 Jaguar XJS V12, '76 Jaguar XJ12L, '88 Jaguar XJ6 VDP, '99 Jaguar XJ8, '98 Jaguar XK8, '03 Jaguar S-Type, '85 Jaguar XJ6 '88 Galant Sigma, '90 Ford Taurus SHO, '75 Bricklin SV-1, '97 Pontiac Grand Prix GTP

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#5 kwak

kwak

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • Location:Wilsonville, OR

Posted 27 May 2005 - 11:18 PM

This is a very low priority bug.

People without an avatar have a small white box with a red X displayed for the picture.  Nothing should be displayed.

edit:  I forgot to add, the site looks good!

#6 Pounder_Pit

Pounder_Pit

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,421 posts
  • Location:Pacific Northwest, Go Seahawks!

Posted 28 May 2005 - 12:31 AM

I notice there are 3 types of backgrounds you can select from, can you add in something darker like black, I like being on the darkside biggrin.gif

#7 Pounder_Pit

Pounder_Pit

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,421 posts
  • Location:Pacific Northwest, Go Seahawks!

Posted 28 May 2005 - 12:38 AM

the clock shows that it's 8 minutes slower :?

#8 Burton

Burton

    Addicted Starquester

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 11,811 posts
  • Gender:Male
  • Location:Seguin TX
  • Interests:Hold up wait a minute let me put some pimpin in it
  • Model:Starion

Posted 28 May 2005 - 04:53 AM

I notice that some of my pics won't show up. I had to put  a space between the url and the [/img] tag to get them to show up on the old site. is there a way to make this new site reconize it, or will I have to go back and edit the posts I've made (probably close to 100 with pics)?


Thanks, and great job on the new site
Mark
88 Starion
87 TSI Custom (wife's)
85.5 Starion
98 Mercedes-Benz S420
11 Kia Surento(wife's)
93 Nissan 300ZX 'Vert

Posted Image

http://www.26liter.us/

21 chapter online Body/Paint/Detailing manual

Best SQ virtual GARAGE on the net

Stuff to make your SQ look cool!

Burtonscustoms.com

#9 Boosted_One

Boosted_One

    Addicted Starquester

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 15,981 posts
  • Location:Midwest USA
  • Interests:It's all about BOOST!
  • Model:Other

Posted 28 May 2005 - 01:28 PM

MINGO    has too large of a sig pic it seems

I don't know how to size it down from here.
Mike K

#10 Coy

Coy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Location:Omaha, NE

Posted 28 May 2005 - 01:35 PM

i dont think mods can size the avatars and sigs down. on another php board im on, the admin set predetermined limits in the codeing on avatar/sig sizes and a text limit for the sigs.

#11 Coy

Coy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Location:Omaha, NE

Posted 28 May 2005 - 01:37 PM

on SQCblue the  " View previous topic :: View next topic  " is in red instead of the orange of everything else.

#12 Distorted.Clarity

Distorted.Clarity

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 5,541 posts
  • Location:Uniontown, PA 15401
  • Interests:*shrugs* what ever.

Posted 29 May 2005 - 10:15 AM

joec88
Mandis_TSi
Conquest Parts Manual Download
Conquest Service Manual Download

A little inaccuracy sometimes saves a ton of explanation.

#13 Coy

Coy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Location:Omaha, NE

Posted 29 May 2005 - 01:43 PM

heres an annoying issue...i just got some PMs and didnt know till i checked my email off site.


if that was a flashing pic when a PM is received it would get anyones attention.   :wink:

#14 Pounder_Pit

Pounder_Pit

    Established Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,421 posts
  • Location:Pacific Northwest, Go Seahawks!

Posted 29 May 2005 - 03:15 PM

I liked it when it showed you have a private message when you get on, now I don't see it, you have to go there and see :?

#15 88TSI_Rob

88TSI_Rob

    Super Potential

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,000 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philly, PA
  • Interests:Keep the turbo spooled!
  • Model:Conquest

Posted 29 May 2005 - 10:47 PM

QUOTE (burton)
I notice that some of my pics won't show up. I had to put  a space between the url and the [/img] tag to get them to show up on the old site. is there a way to make this new site reconize it, or will I have to go back and edit the posts I've made (probably close to 100 with pics)?


Thanks, and great job on the new site


I 2nd that, all the old posts with pictures now have broken links. I don't know if it's fixable with a code change, but it would be nice if someone looked into it.
Posted Image

#16 MidNiteRide89

MidNiteRide89

    SQ.com OG

  • Members
  • PipPipPip
  • 2,146 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago
  • Interests:Many things, one being sq's...
  • Model:Other

Posted 30 May 2005 - 10:15 AM

I just checked my PM's, there were 2 in my inbox that I had previously deleted, BUT my outbox has PM's I sent as far back as March '02!!!! I regularly delete both so somehow those got put back.  :shock:
~Marc
Looking for a nice '88/'89...

#17 Minagera

Minagera

    The Petulant Child

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,314 posts
  • Gender:Male
  • Location:Huntsville, AL
  • Model:Starion

Posted 30 May 2005 - 10:24 AM

Links do not work some times.  Although it might just be my browser.

#18 JAinsworth

JAinsworth

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 16,871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lizella Georgia
  • Model:Conquest

Posted 30 May 2005 - 01:49 PM

QUOTE (Neobahamut)
I liked it when it showed you have a private message when you get on, now I don't see it, you have to go there and see :?


If you let the cursor hover over the "private messages" button, it will open a small box that tells you if you have new PMs.
Jimmy

#19 FuelinjectionPro

FuelinjectionPro

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 336 posts
  • Interests:CARS!

Posted 31 May 2005 - 11:17 AM

QUOTE (Distorted.Clarity)
joec88
FuelinjectionPro
Mandis_TSi

I have changed ours to a smaller one.
ED
Fuel=Power  http://WWW.FuelinjectionPro.com
Works best under pressure!
New Distributorless Ignition System http://www.angelfire.com/mech/edwardcase00/edsion.html

#20 Distorted.Clarity

Distorted.Clarity

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 5,541 posts
  • Location:Uniontown, PA 15401
  • Interests:*shrugs* what ever.

Posted 31 May 2005 - 01:27 PM

ShadowracerTSi
his/hers is way to big lol
Conquest Parts Manual Download
Conquest Service Manual Download

A little inaccuracy sometimes saves a ton of explanation.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users